Her kan du se og tilmelde dig alle de projekter, camps og aktiviteter, du som teamleder kan være en del af... lige nu

Hvis du melder dig til et projekt er du som udgangspunkt en del af projektet, med mindre andet står beskrevet, det handler derfor om at komme først til mølle ;) 


uge 32:

Intro uge på EGÅ Ungdomshøjskole

EUH er vores særlige samarbejdsinstitution. Læringsprojektet er tilknyttet EUH som pædagogisk sparring for ledelse og lærere - og vi afholder skolens introuger i tæt samarbejde med elever,  skolens medarbejdere og dygtige teamledere.

Igen til august i uge 32 designer, organiserer og eksekvere vi en introuge hvor vi skal bruge 10-12 teamledere der er klar på at give den gas og klar på at læne sig ind i den spændende og længerevarende læringsprocess på EUH.


7 og 8 august 

Introdage på Risskov efterskole

D. 7. og 8. august skal vi lave et kort introforløb for Risskov Efterskole, som er en super spændende skole med ca. 100 elever, midt i Aarhus. Vi starter mandag morgen kl. 7.30 med morgenmad og slutter tirsdag kl. 18. Det bliver to superlærerige og intense dage, hvor du kommer til at være facilitator af de unges sociale fællesskab og instruktør på forskellige aktiviteter. Og selvfølgelig få to forrygende dage i selskab med andre dejlige teamledere i ægte højskole/efterskolestemning, hvor du kan udvikle dig som facilitator af læringsprocesser. 


17. august:

Opstarts på VIby HF

Vi leder efter 4 -6 Teamledere som har lyst til at være med til at skabe fællesskab og en fed udviklende oplevelse for 2 klasser på Viby HF. Tidsrummet er fra ca. 10 - 15.30. Vi er på med elever fra 10.55 - 15.00. Du vil få mulighed for at blive involveret i programmet, og bringe dine ideer i spil. 

viby.jpeg

Arrangere og afholde TEAMLEderweekend i Oktober 2017 

Teamleder weekenden til oktober er nummer 4 af sin slags, og vores erfaring er at teamleder weekenden kun bliver bedrer og bedrer for hver gang :)

Teamleder weekenden er en lærings og udviklingsproces på 3 niveauer. Det er en social weekend som har til formål at skabe et "safe space", hvor vi alle er en del af et stærkt socialt fællesskab. Det er en personlig udviklende weekend, fokuseret på ens personlige mulighed for at udvikle sig. Og det er en faglig weekend, som hjælper hver enkelt deltager til at være en bedre coach, mentor, facilitator, arrangør, leder og instruktør. 

Igen til oktober leder vi efter det perfekte team på 2-3 personer til at designe, organisere og eksekvere weekenden. Hvis du har lyst til at være med på holdet, så meld dig til. Når du melder dig til, vil vi kontakte dig, og vi sætter først det endelige hold i Juli. 


21. August:

Workshop på ålborg katedral skole

Vi skal finde 10 TL’ere - der har mod på at eksekvere en lille miniworkshop omkring kropssprog i forbindelse med et modul på Ålborg Katedral skole der handler om at bygge fællesskaber på tværs af klasserne. Kyndigt vejledt og informeret af os selvfølgelig. Der er en god chance for at afprøve, udvikle og udfordre dig selv som formidler og som workshop afholder. Du er en del af en før- og efter proces, hvor du bliver involveret i hvordan workshoppen skal designes, og hvor du ligeledes får mulighed for at blive trænet i rollen som proces leder. Det eksakte tidspunkt bliver formodentlig fra 10.00 - 12.00. 


BAckpacker højskolen på Fillippinerne 

Teamlederrollen på Backpackerhøjskolen er alsidig, udfordrende og lærerig. Man er med og har indflydelse i hele processen, som løber over flere måneder, og foregår i et team bestående af 8-10 teamledere. I forberedelsesfasen er man med til udforme skemaet og planlægge indholdet heraf (udflugter, aktiviteter, frivilligt arbejde, højskoleaktiviteter og undervisning). Udførelsesfasen foregår i Filippinerne, hvor man som teamleder facilitere alle de processer og aktiviteter, som man har planlagt i henhold til skemaet. Hvis man har interesse i fundraising eller PR er det også muligt at prøve kræfter med det, som en sekundær ting i forberedelsesfasen.

Når du melder dig til, vil vi kontakte dig, og vi sætter først det endelige hold senere. Du er dermed ikke sikret en plads som teamleder på Fillippinerne når du melder dig til her.