CASES

Her kan du læse nogle udvalgte cases, der beskriver det arbejde vi gør i Læringsprojektet.


euh.dk
oure_idrætsefterskole.png
Sønderskov-skolen.jpg
Viborg_gl._Tekniske_Skole.jpg

egå ungdomshøjskole

Egå Ungdomshøjskole er en tæt samarbejdspartner for Læringsprojektet. Vi hjælper skolen med at opbygge positive fællesskaber fra første gang eleverne sætter fod på skolens grund. Igennem et nøje tilrettelagt trivsels- og introforløb bliver eleverne fortrolige med hinanden på rekordtid.

 

Pædagogisk dag på Oure Idrætsefterskole

"Det var en dag med mange smil og et højt aktivitetsniveau, hvor lærere og pædagoger efterfølgende gav udtryk for, at de nu forstod hinandens virkeområder bedre. De var blevet inspireret til videreudvikle på skolens i forvejen virkningsfulde pædagogiske praksis.”

 

Sønderskovskolen i Sønderborg kommune

I tre 9. klasser  på Sønderskovskolen i Sønderborg udvalgte man fra skoleledelsens side 20 elever, der blev vurderet dumpetruede til folkeskolens afgangseksamen i dansk og/eller matematik.

Eleverne gennemgik et forløb bygget op efter Læringsprojektets Læringstrappe. Først gennemgik de et tre-dages intensivt og målrettet teambuildingforløb, hvor de opbyggede social tryghed og tilknytning til gruppen.

 

Viborg kommune

Ungdomsskolen bruger vores erfaringer med positive fællesskaber og styrkebaseret pædagogik til at inspirere lærerne og pædagogernes daglige praksis på elevholdene.
Målet er at skabe trygge og positive læringsmiljøer, hvor eleverne får en stærk oplevelse af at blive værdsat for deres styrker.